Tavoitteemme Stanley Black & Deckerillä on olla ekologisesti näppäriä eli ECOSMART™. ECOSMART™-käsite kattaa sitoumuksemme toimintamme, tuotteidemme, yhteisöjemme, toimittajiemme ja asiakkaidemme kestävyyden kehittämiseen. Lisäksi se tarkoittaa, että seuraamme kestävää kehitystä koskevia hankkeitamme tarkasti ja että arvostamme avointa vuoropuhelua kaikkien sidosryhmien kanssa.


Me

ECOSMART™ tarkoittaa ympäristö- ja turvallisuusvastuullisuuden sisällyttämistä toimintatapaamme ja sen kriittistä tarkastelua, miten houkuttelemme uusia kyvykkyyksiä.

Lue lisää

Planeettamme

ECOSMART™ tarkoittaa ympäristöstrategiamme kehittämistä, jotta voimme pysyä ilmastovaikutusten edellä samalla kun pienennämme toimintamme ympäristövaikutusta.

Lue lisää

Tuotteemme

ECOSMART™ koskee kestävien näkökulmien ankkuroimista osaksi tuotekehitysprosessiamme. Näin voimme pienentää tuotantomme ja tuotteidemme ympäristövaikutusta heikentämättä laatua tai hinta-laatusuhdetta.

Lue lisää

Tunnustus kestävyydestä

ECOSMART™-hankkeemme kehittää vastuullisuuskäytäntöjä maailmanlaajuisesti koko arvoketjussamme. Olemme vuodesta 2010 alkaen olleet Dow Jonesin Pohjois-Amerikan kestävyysindeksilistalla sisäilma- ja sähkölaitteiston luokassa. Dow Jonesin Pohjois-Amerikan kestävyysindeksi seuraa ylintä viidennestä kestävän kehityksen osalta johtavista 600 isoimmasta kanadalaisesta ja yhdysvaltalaisesta yrityksestä S&P Global Broad Market -indeksillä.


Carbon Disclosure Project

Olemme myös saavuttaneet korkeimman mahdollisen pistemäärän ilmastonmuutokseen liittyviä tietoja keräävän Carbon Disclosure Project (CDP) -järjestön Climate Disclosure Leadership- ja Climate Performance Leadership -indekseillä. CDP toimii yhteistyössä osakkeenomistajien ja yritysten kanssa, keräten suuryritysten kasvihuonekaasupäästöihin liittyviä tietoja.