Lähetä ideasi

BLACK+DECKERin ulkopuolelta tulevien ehdotusten prosessi

Kiitämme mielenkiinnostasi ulkopuolelta tulevia ehdotuksia koskevia arviointijärjestelmää kohtaan. Yrityksenä olemme, periaatteessa, kiinnostuneet arvioimaan yrityksemme toimialaa koskevia ideoita seuraavin ehdoin:

  • Idean tulee olla uusi
  • Idea täytyy olla suojattu patentilla tai väliaikaisesti suojattu patenttihakemuksella

  • Idean täytyy olennaisesti liittyä yrityksemme ydintoiminta-alaan
  • Idean täytyy loppukädessä olla taloudellisesti toteuttamiskelpoinen tuotanto- ja markkinointinäkökulmista katsottuna
  • Idean tulee meidän mielipiteen mukaan täyttää asiakkaan tarpeita

  • Arvioimme ehdotustasi avoimesti, siis ei-luottamuksellisissa olosuhteissa
  • Idea täytyy olla lähetetty online ehdotustemme kautta. Emme enää hyväksy ideoita postitse

Kuten yllä mainittu, hyväksymme vain ideat, joille on haettu patenttia. Meidän mielestä näin on paras tapa turvata, että sinun älyllinen omaisuutesi turvattu parhaiten. Mikäli et vielä ole hakenut patenttia ideallesi, ehdotamme, että otat yhteyttä omaan kansalliseen patenttitoimistoon tai Euroopan patenttitoimistoon. Tietoa näistä voi löytää Euroopan patenttitoimiston nettisivuilta: www.epo.org

Tämä toimintatapa turvaa parhaiten omat etusi estämällä sinua tekemästä ”julkista paljastusta” ideallesi ennen kuin haet suojaa.

Päätös patentin hakemisesta on täysin oma asiasi ja sinun tulee olla tietoinen, että ei ole mitään takuita ilmaistu tai annettu ymmärtää, että Stanley Black & Deckerillä on mitään mielenkiintoa lähettämääsi ideaa kohtaan.

Mikäli päätät hakea patenttia, toivotamme sinut tervetulleeksi takaisin tälle sivustolle lähettämään ideasi, kun sinulla on kuitti hakemuksestasi patenttitoimistolta. Online ideoiden lähettämissivustomme prosessi neuvoo sinua toimittamaan kaikki tarvittavat tiedot, jotta voimme alustavasti arvioida ideasi ei-luottamuksellisessa ilmapiirissä. Pystyt myös lataamaan sähkököistä materiaalia kuten videoita, kuvia ja dokumentteja, kunhan jokaisen tiedoston koko on alle 3 Megatavua.

Jos olet jo hakenut patenttia ja sinulla on hakemuksesta kuitti, klikkaa alla olevaa linkkiä ja kirjaudu sisään sekä aloita online idean lähettämisprosessi. 

www.stanleyblackanddecker.com/contact/submit-idea