Intohimoa, taitoa ja kunnianhimoa täynnä, extreme-urheilijat rikkovat rajoja ympäri maailman. Päättäväisinä ja voitonnälkäisinä sekä BLACK+DECKER työkaluilla varustettuina, nämä urheilijat inspiroivat meitä kaikkia osoittamalla, että kaikki on mahdollista.

BMX

Läpi soraisten ratojen ja korkeiden hyppyrien, BMX-pyörät joutuvat jatkuvasti äärimmäiseen koetukseen, kun pelottomat huimapäät luottavat omiin pyöriinsä heidän tavoitellessaan kohti unelmiaan. Kaikki on mahdollista, kun pyöräillään parhaiden joukossa ja BLACK+DECKER työkalujen avulla varmistetaan, että varusteet ovat mahdollisimman hyvässä iskussa. Unelmista voi tulla totta.

Maastopyörä

Tämä on laji joka vaatii todella kovaa fyysistä kuntoa, joten siinä pärjäävät ne ketkä ovat kaikkein parhaimmassa kunnossa. BLACK+DECKER -työkalujen avulla FMB-urheilijoiden ei tarvitse murehtia varusteidensa toimivuudesta saati turvallisuudesta. Lajin harrastajat voivat keskittyä unelmiensa tavoittelemiseen ja voittamiseen, onhan kaikki mahdollista kun kilpaillaan tämän adrenaliinitäytteisen lajin parissa.

Rullalauta

Rullalautailijat eivät pelkää kovaa työtä, kun he päättäväisinä tavoittelevat kohti omia unelmiaan. Rullalautailijoiden taidot ovat harjaantuneet ahkeran treenaamisen jälkeen ja heidän on pystyttävä luottamaan siihen että varusteet ovat moitteettomassa kunnossa. Kun nämä ylläpidetään BLACK+DECKER -työkaluilla, kaikki on mahdollista näille inspiroituneille urheilijoille ja heidän omistautuneille tiimeilleen.