STANLEY BLACK & DECKERIN TIETOSUOJAILMOITUS

Alla olevassa Tietosuojailmoituksessa kerrotaan, miten Stanley Black & Decker mahdollisesti kerää ja käyttää antamiasi tietoja. Tämä Tietosuojailmoitus koskee vain tietoja, jotka on kerätty verkossa verkkosivustojemme, mikrosivustojemme, mobiilisivustojemme ja/tai mobiilisovellustemme (”Alusta”) kautta. Kaikki niistä käyttävät tätä Tietosuojailmoitusta, ja se on nähtävillä tai siihen on nähtävillä linkki, ja ne ovat Stanley Black & Decker, Inc:n eurooppalaisten osakkuusyhtiöiden, mukaan lukien Black+Decker, Bostitch, DEWALT, Elco, Emglo, Facom, Lista, MacTools, PACOM, Porter-Cable, Powers, Proto, Stanley, Stanley FatMax, Usag ja Vidmar, STANLEY BLACK & DECKER FINLAND Oy (yhtiö, jonka rekisterinumero on FO-nummer 0123849-1) ja jonka kotipaikka on osoitteessa PL 47 / PO Box 47, FI-00521 Helsinki, Finland, tai mikä tahansa sen Osakkuusyhtiöistä (yhteisnimitykseltään ”Stanley Black & Decker” tai ”me”), omistuksessa, käytössä ja hallinnassa.

Meidän mielestämme tietosuojasi Internetissä on erittäin tärkeä asia. Alla olevassa Tietosuojailmoituksessa kerrotaan Stanley Black & Deckerin tämänhetkiset toimenpiteet ja käytännöt Alustan kautta keräämiimme Henkilötietoihin liittyen siten kuin kyseiset Henkilötiedot ovat sovellettavien eurooppalaisten tietosuojalakien suojaamia. Termi ”Henkilökohtaiset tiedot” viittaa sellaisiin tietoihisi, joiden perusteella sinut voi tunnistaa tai joiden perusteella olet tunnistettavissa, kuten nimesi, postiosoitteesi, sähköpostiosoitteesi tai puhelinnumerosi, sekä tietoihin siitä, miten käytät työkalujamme, tuotteitamme ja palveluitamme. Tässä Tietosuojailmoituksessa selitetään myös yksityiskohdat muista keräämistämme tiedoista, kuten evästeiden tai muiden tekniikoiden keräämistä tiedoista, joiden perusteella sinua ei voida yksilöidä.

Tässä Tietosuojailmoituksessa kerrotaan seuraavat asiat: 

1. Mitä tietoja Stanley Black & Decker kerää ja miten Stanley Black & Decker käyttää kyseisiä tietoja?

2. Miten voin estää Stanley Black & Deckerin lähettämän sähköpostimarkkinoinnin?

3. Entä linkit Stanley Black & Deckeristä muille sivustoille?

4. Muuttuuko tämä Tietosuojailmoitus?

5. Miten voin varmistaa, että Stanley Black & Deckerin hallussa olevat, minuun liittyvät tiedot ovat paikkansapitävät ja ajan tasalla?

6. Siirtääkö Stanley Black & Decker tietojani ulkomaille?

7. Millaisia turvallisuustoimenpiteitä käytetään tietojeni suojaamiseksi?

8. Ota yhteyttä Stanley Black & Deckeriin

1. Mitä tietoja Stanley Black & Decker kerää ja miten Stanley Black & Decker käyttää kyseisiä tietoja? 

Alustamme kautta kerätyt Henkilökohtaiset tiedot

Voit käyttää Alustaamme tuotteidemme ostamiseen tai vastaanottaa sen kautta meiltä lisätietoja tai palveluita, ottaa osaa kilpailuihin tai antaa meille asiakastyytyväisyyskyselyihin, asiakkaiden ostokäyttäytymiseen ja muuhun ostamiseen liittyvää tietoa. Kun ostat tuotteitamme, pyydät lisätietoja tai olet muutoin kanssamme vuorovaikutuksessa, saatamme kerätä sinusta tietoja, jotka saattavat olla myös Henkilökohtaisia tietoja, kuten nimesi, osoitteesi, sähköpostiosoitteesi, puhelinnumerosi ja maksutietosi sekä tiedot ostoksestasi, pyynnöstäsi tai kysymyksestäsi. Saatamme myös pyytää väestötilastollisia tietoja ja/tai paikallistamistietoja, joiden avulla voimme mukauttaa sinulle antamaamme palvelua. Joskus täydennämme sinulta saamiamme tietoja kolmansilta osapuolilta saaduilla tiedoilla. Jos esimerkiksi saamme sinulta väärän postinumeron, saatamme käyttää kolmannen osapuolen ohjelmistoa sen korjaamiseen.

Henkilötietojen käyttö

Asiakkaista oppimamme tiedot auttavat meitä mukauttamaan ja parantamaan jatkuvasti kokemustasi Alustalla, ja lisäksi ne auttavat meitä parantamaan tarjoamiamme tuotteita ja palveluita.

Saatamme käyttää Henkilötietojasi seuraaviin tarkoituksiin: 

- Saatamme ottaa sinuun yhteyttä kertoaksemme uusista tarjoamistamme tuotteista ja palveluista. 

- Saatamme lähettää sinulle tietoa muista tuotteistamme ja palveluistamme sekä säännöllisiä päivityksiä aiheista, joiden uskomme kiinnostavan sinua. 

- Saatamme lähettää sinulle pyytämääsi tietoa tuotteistamme ja palveluistamme. 

- Saatamme ottaa sinuun yhteyttä ilmoittaaksemme, että olet voittanut järjestämämme kilpailun tai kisan. 

- Saatamme käyttää Henkilötietojasi markkinatutkimukseen. Saatamme siis esimerkiksi ottaa sinuun yhteyttä siksi, että haluamme palautetta tuotteistamme ja palveluistamme.

- Saatamme käyttää Henkilökohtaisia tietojasi luomaan tilastotietoa Alustamme, tuotteidemme ja palveluidemme käytöstä. 

- Saatamme käyttää Henkilötietojasi toteuttaaksemme tilauksesi, vastataksemme mihin tahansa takuukyselyyn ja/tai tarjoamaan mitä tahansa pyydettyjä palveluita. 

- Saatamme käyttää Henkilökohtaisia tietojasi, kun otamme sinuun yhteyttä tarvittaessa tai kun se on soveliasta, esimerkiksi silloin, kun sinulla on kysyttävää jostain tuotteestamme tai palvelustamme.

- Saatamme käyttää Henkilötietojasi sisäisesti Alustan hallinnoimiseen ja palveluidemme parantamiseen.

Pyydämme vain tietoja, jotka ovat riittäviä ja merkityksellisiä eivätkä liiallisia kyseisiä tarkoituksia varten. 

Henkilökohtaiset tiedot, joita kerätään, jos sallit meidän käyttää sosiaalisen median käyttäjätiliesi Henkilötietoja Facebookin, Twitterin, Google Plussan tai muiden kaltaisilla sosiaalisen median verkkosivustoilla (”Henkilökohtaiset sosiaalisen median käyttäjätilit”)

Stanley Black & Decker saattaa mahdollistaa sen, että voit käyttää Henkilökohtaisia sosiaalisen median käyttäjätilitietojasi antamaan meille pyydettyjä tietoja, kun osallistut Alustamme toimintoihin, mutta kysymme sinulta erikseen lupaa ennen sellaisten tietojen käyttöä. Jos päätät antaa meille tietoja Henkilökohtaisten sosiaalisen median käyttäjätiliesi kautta, Stanley Black & Decker saattaa kerätä joitain tietoja tai mahdollisesti kaikki tiedot, jotka kerrotaan Lupapyyntö-näytöllä, jota napsauttamalla annat meille luvan kerätä nämä tiedot.

Nämä tiedot saattavat sisältää: nimesi, profiilikuvasi, sukupuolesi, verkostosi, käyttäjätunnuksesi, ystäväluettelosi, syntymäpäiväsi, tykkäyksesi, koulutushistorian, työhistorian, nykyisen kaupungin, kotikaupungin, kiinnostuksen kohteet, parisuhdetilanteen ja mahdolliset muut tiedot, jotka olet jakanut kaikille Henkilökohtaisilla sosiaalisen median käyttäjätileilläsi. Muista, että Henkilökohtaiset sosiaalisen median käyttäjätilisi saattavat muuttaa käytettäviä tietotyyppejä, kun käytät tätä prosessia antamaan meille tietoja. Lue siis Henkilökohtaisten sosiaalisen median käyttäjätilien Lupapyyntö tarkkaan ennen kuin annat tällä tavoin tietoja Alustallemme. On myös mahdollista, että Stanley Black & Decker kerää jatkossakin näitä tietoja Henkilökohtaisilta sosiaalisen median käyttäjätileiltäsi, jos muutat tietojasi myöhemmin.

Tämä Tietosuojailmoitus ei kata sellaisten sosiaalisen median sivustojen, joilla Stanley Black & Deckerillä on Sosiaalisen median sivut, tietosuoja- ja turvakäytäntöjä. Lue sosiaalisen median sivustojen tietosuojakäytännöistä ja palveluehdoista niiden omilta sivuilta, jos sinulla on kysyttävää niiden tietosuoja- tai turvakäytännöistä.

Alustamme kautta automaattisesti kerätyt tiedot

Yllä kuvatulla tavalla kerättyjen tietojen lisäksi käytämme tekniikkaa, joka kerää automaattisesti tietoa Alustamme käytöstä. Verkkopalvelimemme esimerkiksi tallentaa automaattisesti sen, millä verkkosivustomme sivuilla kävijämme käyvät, mitkä heidän IP-osoitteensa ovat ja mitä verkkoselaimia kävijämme käyttävät. Tämän tekniikan ansiosta voimme kerätä yhdistettyjä tietoja kävijöistämme ja tavasta, jolla he käyttävät Alustaamme. Verkkosivustomme sisältää hyperlinkkejä muille verkkosivustomme sivuille. Saatamme käyttää tekniikkaa seuraamaan sitä, miten usein näitä linkkejä käytetään ja mitä verkkosivustomme sivuja kävijät haluavat tarkastella. Tämän tekniikan avulla pystymme ymmärtämään paremmin näiden hyperlinkkien käyttöä.

Saatamme myös käyttää IP-osoitettasi diagnosoimaan ongelmia palvelimellamme ja Alustamme hallinnoimisessa. IP-osoite on numeerinen koodi, joka yksilöi tietokoneesi verkossa, tässä tapauksessa Internetissä. IP-osoitettasi käytetään myös laajojen väestötilastotietojen keräämiseen (esimerkiksi summittainen sijaintisi kaupungin tai läänin tarkkuudella). Saatamme myös tehdä IP-hakuja päätelläksemme, miltä verkon toimialueelta olet tulossa (esim. aol.com, yrityksesi.com), jotta voimme tarkemmin mitata käyttäjiemme väestötilastollisia tietoja.

Evästeet ja muut tekniikat

Jotta voimme automaattisesti kerätä aiemmassa kappaleessa kuvattuja tietoja, käytämme useimpien muiden verkkosivustojen tavoin evästeitä. Eväste on pieni tietopaketti, joka lähetetään selaimeesi ja joka tallennetaan tietokoneesi kiintolevylle. Tutustu Evästemenettelyymme [LINKKI], jos haluat lisätietoa evästeistä ja siitä, miten voit vaihtaa asetuksiasi niin, että evästeet poistetaan tai hylätään. 

Henkilötietojesi luovuttaminen

Emme jaa, myy tai levitä Henkilötietojasi muutoin kuin tässä Tietosuojailmoituksessa kuvatulla tavalla ja näissä rajoitetuissa tilanteissa: 

- Henkilötietosi saatetaan siirtää muille yritysryhmämme sisällä oleville yhtiöille tai jakaa niiden kanssa, jotta saat pyytämäsi tiedot, tuotteet tai palvelut tai tietoa tuotteista, palveluista tai aiheista, joiden oletamme kiinnostavan sinua. Tutustu osioon 2, jos haluat lisätietoa siitä, miten voit estää Stanley Black & Deckeriä ottamasta sinuun yhteyttä markkinointitarkoituksessa.

- Henkilötietojasi saatetaan myös siirtää muille yritysryhmämme sisällä oleville yhtiöille ja/tai kolmansille osapuolille, jotka käsittelevät Henkilötietoja puolestamme, tai saatamme jakaa Henkilötietojasi niiden kanssa. Tietoja käytetään vain tarkoituksiin, joihin ne alun perin kerättiin (mukaan lukien tässä Tietosuojailmoituksessa esitetyt tarkoitukset) tai tarkoituksiin, joihin olet sittemmin antanut lupasi. Joskus esimerkiksi kolmannen osapuolen palveluntarjoaja saattaa käyttää Henkilötietojasi tukeakseen tietotekniikkajärjestelmäämme tai lähettämään postia meidän puolestamme. Näillä kolmansilla osapuolilla on oikeus käyttää Henkilötietoja toimintojensa suorittamiseen, mutta ne eivät saa käyttää niitä muuhun. 

- Jos olet antanut luvan, saatamme myös jakaa Henkilötietojasi muiden kolmansien osapuolten yritysten kanssa, jotka saattavat ottaa sinuun yhteyttä sinua mahdollisesti kiinnostaviin tuotteisiinsa tai palveluihinsa liittyen. 

- Saatamme jakaa, siirtää tai luovuttaa tietoja noudattaaksemme laillista vaatimusta, oikeuden toteutumiseksi, vuorovaikutuksessa petostentorjuntatietokantojen kanssa, suojataksemme elintärkeitä etujasi, suojataksemme tietokantojemme tai Alustamme turvallisuutta tai eheyttä, varotoimenpiteeksi laillista vastuuta vastaan tai siinä tapauksessa, että yhtiömme myydään, sulautetaan, saneerataan tai puretaan tai sille tapahtuu muuta vastaavaa. Kerromme sinulle tällaisista mahdollisista siirroista tai luovutuksista lain vaatimalla tavalla.

Ennen henkilötietojen luovuttamista kolmannelle osapuolelle pyrimme tarvittaessa siihen, että kolmas osapuoli sopimusperusteisesti ryhtyy riittäviin varotoimenpiteisiin sekä organisaatio- ja turvallisuustoimenpiteisiin suojatakseen tietoja ja että se noudattaa luottamuksellisuusvelvoitteitaan ja kaikkia sovellettavia lakeja. 

2. Miten voin estää Stanley Black & Deckeriä lähettämästä minulle sähköpostimarkkinointia?

Jos olet sähköpostituslistallamme, olet saattanut saada meiltä sähköposteja tuotteisiimme, erikoistarjouksiin, kilpailuihin ja muihin aiheisiin liittyen. Jos et enää halua meiltä sähköpostimarkkinointia, voit lähettää meille sähköpostia osoitteeseen contact-web-finland@sbdinc.com otsikolla ”Email Unsubscribe”.

Jokainen lähettämämme sähköposti sisältää helpon, automaattisen tavan lopettaa sähköpostiemme vastaanottaminen. Jos et enää halua sähköpostejamme, noudata ohjeita, jotka löytyvät kaikkien sähköpostiemme alaosasta.

Pyrimme parhaamme mukaan lopettamaan kaiken sähköpostiviestinnän välittömästi. Jossain tapauksissa hallinnolliset viiveet saattavat kuitenkin vaikuttaa asiaan, mutta pyyntösi toteutetaan silti mahdollisimman pian. 

3. Entä linkit Stanley Black & Deckeristä muille sivustoille? 

Saatamme lisätä ulkoisia linkkejä muille aiheeseen liittyville verkkosivustoille. Emme ole vastuussa sisällöstä, joita sellaisilla linkitetyillä sivustoilla saattaa olla. Ulkoisen linkin olemassaolo ei myöskään tarkoita, että Stanley Black & Decker tukee linkitettyä yhtiötä, tuotetta tai palvelua. Suosittelemme, että luet linkitettyjen sivustojen tietosuojakäytännön ja käyttöehdot.

4. Muuttuuko tämä Tietosuojailmoitus?

Parannamme jatkuvasti viestintätapojamme ja lisäämme uusia toimintoja ja ominaisuuksia Alustaan ja olemassa oleviin palveluihimme. Näiden jatkuvien muutosten, lakimuutosten ja teknologian muuttuvan luonteen takia tietokäytäntömme saattaa muuttua ajoittain. Siksi suosittelemmekin, että tarkistat tämän sivun usein päivitysten varalta. Jos ja kun tietokäytäntömme muuttuu, ilmoitamme muutoksista sinulle ja paikalliselle tietoviranomaiselle lain niin vaatiessa. 

5. Miten voin varmistaa, että Stanley Black & Deckerin hallussa olevat, minuun liittyvät tiedot ovat paikkansapitävät ja ajantasaiset? 

Kun vastaanotamme kirjallisen pyyntösi ja riittävästi tietoa, jotta voimme tunnistaa Henkilötietosi, luovutamme sinulle hallussamme olevat Henkilötietosi. Saatamme pyytää siitä aina sovellettavan lain salliman enimmäismaksun. Korjaamme, muokkaamme tai poistamme myös kaikki virheelliset Henkilötiedot. Voit päivittää mitä tahansa meille antamiasi tietoja ottamalla yhteyttä alla oleviin osoitteisiin. Jos et erikseen käske meitä poistamaan Henkilötietojasi, ne säilytetään niin kauan kuin on tarpeen niiden keräämisen tarkoitusten toteuttamiseksi. Henkilötietojen poistopyynnöt ovat kaikkien sovellettavien laillisten ja eettisten raportointivelvoitteiden ja asiakirjojen säilyttämisvelvoitteiden alaisia. 

6. Siirtääkö Stanley Black & Decker tietojani ulkomaille? 

Jos käytät Alustaamme jostain toisesta maasta kuin siitä, jossa palvelimemme sijaitsevat (tällä hetkellä Saksassa ja Yhdistyneessä kuningaskunnassa), kaikenlainen viestintä tarkoittaa sitä, että tietoa on siirrettävä kansainvälisten rajojen yli. Lisäksi Stanley Black & Decker on osa monikansallista yhtiöryhmää, joten Henkilötietojasi saatetaan siirtää Euroopan talousalueen ulkopuolisiin maihin yhden tai useamman sellaisen tarkoituksen, johon tietoja alun perin kerättiin, takia (mukaan lukien tässä Tietosuojailmoituksessa esitetyt tarkoitukset) tai sellaisten tarkoitusten, joihin olet sittemmin antanut luvan, takia. Huomioi, että joissakin maissa, joihin Henkilötietosi saatetaan siirtää, henkilötietojen suojaustaso ei välttämättä ole vastaava kuin omassa maassasi. Käsittelemme kuitenkin Henkilötietojasi aina tämän Tietosuojailmoituksen mukaisesti. 

7. Millaisia turvallisuustoimenpiteitä käytetään tietojeni suojaamiseksi? 

Käytämme asianmukaisia teknisiä turvallisuus- ja organisaatiotoimenpiteitä ja pyrimme varmistamaan, että kaikki kolmannet osapuolet, jotka käsittelevät Henkilötietojasi puolestamme, käyttävät asianmukaisia teknisiä turvallisuus- ja organisaatiotoimenpiteitä suojatakseen Henkilötietosi luvattomalta tai laittomalta käsittelyltä, vahingossa tapahtuvalta katoamiselta, tuhoutumiselta tai vahingoittumiselta. 

8. Ota yhteyttä Stanley Black & Deckeriin 

Otamme mielellämme vastaan kommentteja tästä Tietosuojailmoituksesta. Jos sinulla on kysyttävää tästä Ilmoituksesta tai mistä tahansa palvelumme osasta, voit ottaa meihin yhteyttä sähköpostitse osoitteessa contact-web-finland@sbdinc.com tai postitse osoitteessa STANLEY BLACK & DECKER FINLAND Oy, PL 47 / PO Box 47, FI-00521 Helsinki, Finland. 

Tämä Tietosuojailmoitus on päivitetty viimeksi in lokakuu 2016.